amsis8Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos priešmokyklinės grupės vaikučius 2016 m. lapkričio 18 d. aplankė Lietuvos policijos bičiulis AMSIS lydimas Prienų raj. policijos komisariato veiklos skyriaus vyriausiosios tyrėjos Editos Kubilienės.
Vaikai kartu su svečiais mokėsi kaip dėvėti atšvaitus, kad būtume matomi kelyje. Atšvaitai – būtinas atributas saugiai vaikų kelionei į mokyklą ir iš jos. Jie saugo tamsiu paros metu ar apsiniaukus. Ne tik vaikai, bet ir suaugusieji turi nešioti atšvaitus, taip rodydami mūsų mažiesiems puikų sektiną pavyzdį. AMSIS kartu su E. Kubiliene priminė saugaus elgesio taisykles gatvėse bei aiškino kaip svarbu su savimi turėti atšvaitą ir patiems rūpintis savo saugumu.

Dėkojame Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiajai tyrėjai Editai Kubilienei ir Lietuvos policijos bičiuliui AMSIUI už padovanotas vaikiškas atspindinčias liemenes Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos priešmokyklinės grupės vaikams.

amsis1.jpg amsis2.jpg amsis3.jpg amsis4.jpg amsis6.jpg amsis8.jpg