Spausdinti

IMG 20230420 103733 1Pakuočių atliekų tvarkymo organizacija „Žaliasis taškas“ bei aplinkosauginė iniciatyva „Kita forma“ jau septintąjį kartą kvietė atkaklius, smalsius ir rūpestingus Lietuvos mokytojus bei mokinius įdarbinti pavasarinę energiją ir jungtis prie aplinkosauginio projekto „Žalioji Odisėja 23“! Kiekviena komanda turėjo atlikti praktinę užduotį, kad patektų į protmūšį.
IMG 20230420 105337

Balandžio 20d. vyko šalies 6–7 kl. mokinių aplinkosauginio projekto „Žalioji olimpiada” protmūšis „Žalioji Odisėja. Jaunučiai 23”. Protmūšyje dalyvavo 61 komanda iš įvairių Lietuvos bendrojo ugdymo mokyklų. Labai džiugu, kad tarp gausaus būrio buvo ir mūsų mokyklos komanda. Mūsų mokyklą atstovavo 7a klasės komanda ,,Revuoniškiai“. Ačiū tariame komandos nariams: Miglei Žukauskaitei, Ivetai Raulickytei, Deimantei Mučekaitei, Viktorijai Petraškaitei, Evai Vitkauskaitei ir Klaidui Klimavičiui.
Gavus rezultatus, paaiškėjo, kad mūsų mokyklos komandai sekėsi puikiai. Mūsų komanda buvo 6 vietoje ( viso buvo 18 vietų). Taigi labai džiaugiamės tokiu dideliu laimėjimu, tai tikrai labai puikus pasiekimas.