1Kalėdų laukimas visada būna apgaubtas paslapties, vilties, magijos. Tai tarsi kiekvienais metais vis iš naujo sekama pasaka. Visi ir maži ir dideli norime nors trumpam pagyventi pasakoje. Šiais metais tokią progą turėjo Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos priešmokyklinės grupės vaikai ir 1 - 4 klasių mokiniai.
2016-12-22 Prienų kultūros ir laisvalaikio centre Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos priešmokyklinės grupės vaikai ir pradinių klasių mokiniai, kartu su Prienų meninio lavinimo studija „Ramunėlė“ sekė K.A. Anderseno pasaką „Nauji karaliaus drabužiai“. Visi, tiek maži ir dideli, Kalėdų Seneliui stengėsi, kuo išraiškingiau inscenizuoti savo vaidmenį. Mokiniai išmoko labai daug dainų, šokių. Muzikinėje pasakoje buvo daug paslapties, grožio, džiaugsmo, dovanų, dėmesio vienas kitam.

Tikime, kad visiems buvo smagu, džiugu kartu praleisti prasmingą laiką ir dar arčiau priartėti prie didžiausių metų švenčių – Šv. Kalėdų. Visos mokyklos bendruomenės vardu dėkojame tėveliams, kurie prisidėjo prie kostiumų kūrimo, mokyklos administracijai už idėjos palaikymą statant pasaką. Taip pat dėkojame Prienų kultūros ir laisvalaikio centro direktorei ir darbuotojams už šiltą priėmimą. Beje, muzikinės pasakos “Nauji karaliaus drabužiai” premjera įvyko Balbieriškio miestelio kultūros centro ir laisvalaikio salėje. Ačiū tariame Balbieriškio kultūros centro ir laisvalaikio administracijai už pakvietimą 2016-12-20.
Kalėdines dovanėles priešmokyklinės grupės, 1 - 4 klasių mokiniams padėjo suruošti „Senukų“ paramos ir labdaros fondas. Dėkojame Jiems.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg